تاثیر سیر سیاه بر غلظت خون 1

چگونه ماست و سیر می‌توانند به کنترل فشار خون بالا کمک کنند؟

بعد از تخمیر، سیر سیاه رنگ شده، حالت ژله‌ای و مزه شیرین پیدا می‌کند و بافت آن نرم‌تر می‌شود. واکنش‌های شیمیایی که در طی تخمیر در سیر اتفاق می‌افتد، در نهایت باعث می‌شود بافت سیر تغییر کند و این ماده غذایی خواص زیادی پیدا کند. پژوهشی از سال ۲۰۱۶ نشان می‌دهد عصاره سیر کهنه می‌تواند سیستم ایمنی بدن را تقویت کند. یکی از خواص سیر افزایش متابولیسم و کالری سوزی بیشتر است که باعث لاغری شکم می‌شود.

مصرف سیر سیاه روند چربی سوزی کبد، شریان و سایر اندام‌های بدن را سرعت می‌بخشد. می‌توانید علاوه بر مصرف خام، سیر سیاه را به صورت روغن، پودر یا عصاره همراه سس، سالاد، سوپ یا نان میل کنید. روغن سیر سیاه معمولا از دانه‌های سیر سیاه استخراج می‌شود و به عنوان یک ماده تغذیه‌ای و محصول طبیعی، برای مراقبت از موها مورد استفاده قرار می‌گیرد.

فراموش نکنید که سیر سیاه باید تحت شرایط خاص و کنترل شده‌ای تولید شود و درست‌کردن آن در منزل به‌هیچ‌عنوان توصیه نمی‌شود. مطالعه‌ای در سال ۲۰۱۸ نشان داد ۱۲ هفته مصرف مکمل سیر (یک گرم در روز) در کاهش درد و زنان دچار آرتروز زانو و چاقی موثر بود. درحالی‌که مطالعات انجام‌شده روی جوندگان نشان داده است سیر به عملکرد ورزشی کمک می‌کند، مطالعات انسانی بسیار کمی روی این موضوع انجام شده است.

آلیسین موجود در سیر می‌تواند به کاهش سطح سرب در خون و اعضای حیاتی بدن کمک کند. مطالعه‌ای در سال ۲۰۱۲ روی کارمندان کارخانه سازنده باتری خودرو (که بیش‌ازحد درمعرض سرب قرار داشتند) نشان داد سیر سطح سرب خون افراد مورد مطالعه را ۱۹ درصد کاهش داد. همچنین بسیاری از علائم بالینی ازجمله سردرد و فشار خون بالا را کاهش داد.

برای بهره‌مندی بیشتر از این خواص، توصیه می‌کنیم که سیر را به صورت خام یا در ترکیب با عسل مصرف کنید. به واقع متخصصان اکنون می دانند که ترکیبات گوگرد موجود در سیر دلیل اصلی اثرات مفید آن برای سلامتی است. با بریدن، خرد کردن یا چرخ کردن حبه های سیر، مواد شیمیایی تیوسولفینیت موجود در آنها به آلیسین تبدیل می شود. مصرف سیر سیاه در کنار ورزش منظم و یک رژیم لاغری که توسط متخصص تغذیه تعیین شده باشد، می‌تواند شما را به نتیجه دلخواهتان برساند. دانشمندان اکنون می‌دانند بیشتر خواص سیر به دلیل تشکیل ترکیبات گوگردی هنگام خرد کردن، له کردن یا جویدن حبه سیر است.

این ماده غذایی اساساً سیر سفید تخمیر شده است که محتوای آنتی اکسیدانی آن را افزایش می دهد و طعم ملایم تر و شیرین تری دارد. برای بعضی افراد خوردن سیر ناشتا راحت و پرفایده است؛ برای بعضی‌ها مصرف سیر خام در کنار غذا دلچسب است و بعضی‌ها دوست دارند سیر خُرد شده را در غذا یا سس بریزند. همچنین، سیر ترشی می‌تواند عملکرد آنزیم‌های کبدی را بهبود ببخشد و خطر بیماری‌های کبدی مثل کبد چرب را کاهش دهد. البته برای تمام این خواص نیاز به تحقیقات علمی است و لازم است به یاد داشته‌باشید که سیر ترشی یک درمان برای بیماری‌های کبدی نیست و مصرف زیاد آن می‌تواند بدتر کبد را تحریک کند.

یکی از عوامل اصلی خستگی، استرس اکسیداتیو و التهاب در بدن است که باعث افت عملکرد سلول‌ها و کاهش انرژی می‌شود. سیر سیاه با خاصیت ضدالتهابی و آنتی‌اکسیدانی قوی خود، از آسیب‌های ناشی از استرس اکسیداتیو جلوگیری کرده و فرآیند تولید انرژی در سلول‌ها را بهبود می‌بخشد. این امر باعث می‌شود بدن انرژی بیشتری تولید کند و فرد احساس نشاط و سرزندگی بیشتری داشته باشد.

سیر سیاه همچنین به تنظیم سطح قند خون، کاهش میل به قند و جلوگیری از سقوط انرژی که منجر به پرخوری می‌شود کمک می‌کند. علاوه بر این، خواص ضد التهابی سیر سیاه می‌تواند با التهاب مرتبط با چاقی مقابله کند. فرآیند تخمیر که در تولید سیر سیاه انجام می‌شود، باعث افزایش سطح آنتی‌اکسیدان‌ها و ترکیبات ضدالتهابی می‌شود که نقش مهمی در مقابله با عوامل بیماری‌زا دارند.

این نوع سیر علاوه بر اینکه بدون بو است، طعم شیرین و ملایمی نیز دارد. می‌توانید هر روز 1 تا 3 حبه سیر سیاه را به صورت ناشتا یا همراه با وعده‌های غذایی مصرف کنید. مصرف خام به بدن کمک می‌کند تا به طور مستقیم از آنتی‌اکسیدان‌ها و ترکیبات مفید آن بهره ببرد. کلاژن یکی از مهم‌ترین پروتئین‌های ساختاری پوست است که باعث افزایش انعطاف‌پذیری و کاهش چین و چروک می‌شود. مصرف منظم سیر سیاه یا استفاده از ماسک‌های حاوی این ماده می‌تواند به روشن‌تر شدن پوست، کاهش لکه‌های تیره و افزایش شفافیت آن کمک کند. مصرف منظم سیر سیاه، چه به صورت مکمل یا افزودنی به غذا، می‌تواند به عنوان یک راهکار طبیعی و موثر در کاهش خطر ابتلا به سرطان و حمایت از سلامت کلی بدن عمل کند.

با بهبود متابولیسم و کمک به تنظیم چربی، سیر سیاه می تواند به بدن در پردازش موثرتر چربی ها کمک کند. همه می‌دانیم که سیر باعث افت فشارخون می‌شود در حدی که برخی از افراد با مصرف سیر دچار بی‌حالی و ضعف می‌شوند. سیر به دلیل داشتن ترکیبات فعالی مثل آلیسین فشار خون را بسیار پایین می‌آورد.


شامپو سیر سیاه نی نی سایت
شامپو سیر سیاه بیوکسین ضد ریزش قدرتمند مناسب برای تمامی موها
شامپو سیر سیاه برای ریزش مو
کارخانه تولید سیر سیاه
طرز تهیه سیر سیاه روی شوفاژ
سیر سیاه برای تنبلی تخمدان خوبه
قیمت سرم سیر سیاه فرانسوی اصل
قیمت سرم سیر سیاه لاکچری کوین
بذر سیر سیاه دیجی کالا
خواص سیر سیاه برای لاغری نی نی سایت