علاوه بر این، ویتامین C نمی تواند در تن ذخیره شود، به همین استدلال زیاد حیاتی میباشد که تلاش نمایید آن را تا حد ممکن در رژیم غذایی خود بگنجانید. نوزادانی که شیرجوشیده شده مصرف می کنند: زمانی زمان تغذیه ی نوزادان از شیرهای گاوی جوشیده شده وپاستوریزه به کارگیری شود، هیچگونه سودی به بدن آن‌ها نمی برسد چرا که این دسته شیرها ابدا مناسب نوزادان شیرخوار نیستند. اسید آسکوربیک خوراکی ماده ی اول ای میباشد که در صنعت های غذایی به جهت تنظیم pH و همچنین عمل آنتی اکسیدانی گزینه به کار گیری قرار می گیرد. اسید اسکوربیک خوراکی (ویتامین ث) (C6H8O6) یک ترکیب ارگانیک وابسته به خانواده مونوساکارید است. خاصیت ویتامین C یا این که همان اسید اسکوربیک، آن را به یک ماده خوب برای استفاده به تیتر مکمل ویتامین تبدیل می کند. نبود ویتامین C را می اقتدار حساس مکمل های ویتامین C (به تیتر نمونه قرص اسید اسکوربیک) و خوردن غذاهای غنی از ویتامین C اسید اسکوربیک داروخانه درمان کرد. PH ذیل اسید اسکوربیک می تواند به دوری از رشد میکروبی امداد کند؛ در عاقبت از خرابی و محافظت شادابی خودداری می کند. اسید اسکوربیک همینطور به تیتر یک ماده محافظ به مراد خودداری از فساد مواد غذایی مثل نان، گوشت های پخته شده، مربا و ژله نقش دارد. اسید اسکوربیک (ویتامین C) یک ماده افزودنی و ماده غذایی دوست داستنی است که در کاربردهای متنوعی مورد به کارگیری قرار می گیرد. پانل تخصصی باز‌نگری اسباب و اثاث آرایشی و بهداشتی (CIR) اظهار داشت که اسید اسکوربیک و نمک های آن به جهت به کار گیری در محصولات آرایشی و محافظت های فردی بی خطر است. بخش اعظمی از نهاد های علمی، ایمنی اسید اسکوربیک در محصولات مصرفی را باز‌نگری کرده اند. این به ویژه به جهت ورزشکارانی با تمرین طاقت فرسا که به دنبال نگهداری عملکرد سیستم ایمنی هستند، موءثر است.