داشتن دو تخته برش همیشه هوشمندانه میباشد یکی به جهت گوشت خام دیگری به جهت هر چیز دیگری. نمک درشت را مهم نصف لیمو روی تخته برش ماساژ دهید تا ذرات طعام و بوی خوراک پاک شود. از یک گیره کوچک به جهت نگه داری اسفنج آشپزخانه استعمال کنید تا سریعتر خشک شود و مدت کمتری میکروب داخل آن باقی بماند به علاوه، کاهش رطوبت در اسفنج به این مفهوم می باشد که میکروبها، کپکها و بوی بد بخت کمتری برای تجمع دارند. مرزوبوم چین فقط ساخت کننده اکثر این کالا در دنیاست که بیش از 60 درصد مصرف دنیا را تأمین می کند. اینکار تمام مواد ناخالص داخل مایکروویو را از در بین می برد که بعداً پاک کردن آن آسانتر میشود به علاوه، به ضد عفونی کردن اسفنج نیز یاری می کند. سیتریک اسید که مشخصا از انواع اسید به شمار می رود، کلیدی نام هایی مثل جوهر لیمو، اسید لیمو و اسم آیوپاک 2-هیدروکسی پروپان-1،2،3-تری کربوکسیلیک هم حلال اسید سیتریک شناخته می شود. فقط باید آن گاه از لحیم کاری مخصوصاً حساس سیم های کوچک سرعت بالا برداشته شود چون خواص خورندگی ضعیف داراست و به شتاب در آب داغ حل و شسته می شود. هیدروکسی اسیدها گروهی از اسیدهای کربوکسیلیک میباشند که یک گروه عاملی هیدروکسیل به آن‌ها افزوده شده است. وقتی قاشقهای چوبی دقیقاً نظیر قبل به نظر نمیرسند یا این که بو می‌دهند آن‌ها را درون یک قابلمه آب بجوشانید و بگذارید در آفتاب بماند تا خشک شوند. به جهت درخشش آن ها نظیر روز اولیه سرکه را حساس آب ترکیب و استفاده کنید. ولی این که از اسید آسکوربیک به عنوان یک محافظ استعمال کمتری می شود، ادله بر ضعیف بودن آن نیست و همین ماده به جهت حفاظت از رنگ طبیعی غذا ها، به ویژه سبزیجات و میوه ها. شستن ماهیتابه های چدنی دارای آب صابون یک فعالیت ممنوع میباشد چون همین عمل منجر از بین رفتن روکش ظروف می شود. اسید سیتریک که از منابع طبیعی و منابع غذایی افزودنی وارد تن میشود، ممکن می باشد مصرف روزمره ۵۰۰ میلیگرم در کیلوگرم وزن بدن باشد. هر چندین سرکه یک مایع فارغ از ضرر میباشد، اما نوشیدن گلاسیال خطر آفرین بوده و باعث تولید زخمهای شدید در دستگاه گوارشی می‌شود و ممکن هست مهم تغییر اسیدیته خون ، آسیبهای جدی به سالمی انسان وارد کند. آجیلها را همپا کلیدی پوست فریزر کنید تا روغن طبیعیشان مراقبت شود زیرا ممکن میباشد به مرور زمانه در دمای اتاق فاسد شود.